Docnet launched

The Finnish University Partnership for International Development (UniPID) launched UniPID DocNet, a nationwide initiative to support development research doctoral training. As the Finnish development research doctoral network, UniPID DocNet supports the interdisciplinary training and networking of doctoral students in development research. UniPID DocNet is a membership-based network for selected doctoral students and supervisors from UniPID member universities. For more information, visit UniPID webpages.

Kehitystutkimuksen tohtorikoulutusverkosto UniPID DocNet avajaistilaisuus järjestettiin Kehitystutkimuksen päivillä helmikuussa 2016. Verkoston tavoitteena on tuke kehitystutkimuksen tohtorikoulutettavien tieteidenvälistä koulutusta ja verkostoitumista. Verkosto tarjoaa täydentävää koulutusta, opisklijoiden vertaisuten mahdollisuuksia ja lisäohjauksen mahdollisuuksia. Lisätietoja UniPID-verkoston nettisivuilta.

Authoritarianism and Development

> Development Days Conference 2017
16-17 February 2017, Helsinki, Finland
>> Go to conference website

*Julkaisu: "Citizenship, Civil Society, and Development: Interconnections in a Global World (2015)"
Kehitystutkimuksen konferenssin (2012) pohjalta toimitettu kirja, toimittajina Tiina Kontinen ja Henri Onodera.